Malerier til stuen

IMG_8896 IMG_8898 IMG_8899Jeg har været igang med at male. Jer der følger mig på instagram har før set disse malerier – der er dog sket lidt siden. (Mit brugernavn derinde er frkstubba og i er altså mere end velkomne til at følge mig!)

Jeg har fået lavet baggrunden som jeg havde i tankerne – og så ville jeg prøve at twiste det med at lave ‘maler sprøjt’ på dem. Idéen kan jeg nu godt lide, men jeg har måske fortrudt lidt at jeg ikke brugte en af de farver jeg i forvejen havde brugt. Hmf. Hvad tænker du? Nu ser de altså sådan her ud!

Jeg ved dog ikke om jeg synes de er færdige? Jeg synes ligesom der mangler noget på dem.. Altså bare et eller andet. En tekst måske? Eller noget tegnet et eller andet? Små mennesker måske? Uh, jeg synes det er svært .. Har du nogle idéer? Indtil jeg finder på en løsning må de se sådan her ud. Men de er da også fine sådan her, er de ikke?

 

0 tanker om "Malerier til stuen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *