When you feel like quitting…

… think about why you started!

Jeg har besluttet mig for at lave et lille indlæg om hvad der har hjulpet mig til at tage mig sammen omkring det her vægttab. Det er selvfølgelig allermest tanken om at tabe sig, men hvorfor jeg vil tabe mig har jeg vidst aldrig fortalt.. nogen. Nogensinde.

Forestil dig at;
  • du gerne vil se smart ud som alle dine veninder, men du kan ikke passe tøjet
  • du opgiver at shoppe tøj med folk, fordi de så skal se hvad størrelse du bruger
  • du føler dig som en hvalros uanset hvad for noget tøj du tager på
  • du vil gerne i byen og have smiger af tilfældige fyre
  • du gerne vil kunne danse hele natten uden at blive forpustet halvvejs
  • du gerne vil have overskud til at lave en masse, men altid ender med at smide dig på sofaen
  • du bliver hjemme istedet for at have det sjovt med venner, ganske enkelt fordi du har det dårligt med dig selv
  • bare tanken om at cykle på arbejde virkede uoverskuelig og anstrengende
  • du har prøvet et utal af slankekure, men altid er faldet i
  • frygter om der på facebook er uploadet et billede af dig fra weekendens fest

… Det var præcis sådan jeg havde det! For at sige det lige ud, så hadede jeg min krop – virkelig hadede. Jeg kiggede mig sjældent i spejlet, for jeg kunne ikke lide hvad jeg så. Og alligevel synes jeg det var så synd for mig, at jeg smed mig på sofaen og åd en pose slik .. Kan i se ironien i det?

Det var faktisk de primære grunde. Der skulle ske noget nyt, for jeg var træt af at græde mig i søvn – og jeg var godt klar over at det ikke var en holdbar situation. Men jeg havde flere dage, hvor jeg synes det hele bare var skide irriterende og virkelig fyldte meget – det jeg havde aller mest lyst til, var faktisk bare at gå i seng og få tiden til at gå. Det er selvfølgelig ikke sådan at jeg ser helt fuldstændig anerledes på mig nu end jeg gjorde før, men jeg kan se fremskridt og det motiverer mig helt vildt!

Jeg har efterhånden som jeg har tabt mig fået vendt mit syn af mig selv. Jeg kan godt se jeg har tabt mig (ikke at jeg har tabt mig knap 15kg, men at der er sket noget) og jeg føler mig 100kg lettere når folk kommenterer og støtter mig omkring mit vægttab. I har ingen idé om hvor meget det motivere mig; så taktaktak alle jer! Jeg kan stadig have dage hvor jeg føler mig som en hvalros og hvor jeg føler alt er imod mig, men har alle det ikke sådan indimellem?

Jeg håber at jeg kan motivere jer lidt bare en lille smule.
Så hvis i har nogle spørgsmål (anything!) – så spørg endelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *