Outlet messe i Herning

Jeg har brugt dagen idag i Herning til outlet-messen. Jeg har været afsted en del gange med mine forældre – og jeg synes altså det er super hyggeligt. Jeg ender altid med at købe lidt, selvom jeg hjemmefra har sagt at jeg intet skulle have – men er det ikke tit sådan?

IMG_8837

Jeg er sucker for alle de der bogstaver man kan få; jeg synes simpelthen de er så flotte! Så da jeg så dette &-tegn i kork var jeg solgt og jeg blev nødt til at købe den. Og hey, til kun 30kr var det jo faktisk et røverkøb.IMG_8842

Jeg mangler jo egentlig ikke lysestager; jeg har faktisk et helt skab fyldt med alverdens stager, men jeg synes bare disse var så unikke og specielle at de lige kunne passe ind i min samling. Jeg er glad for jeg købte dem, for jeg synes altså de er super fine!IMG_8848

Hvis du har fulgt med på bloggen, så er det faktisk ikke længe siden at jeg allerede købte et par støvler (dog i sort). Men kan man nogensinde få for mange støvler? I think not. Disse er tænkt til vinter, da de er dejlige store og varme. Og jeg glæder mig til at få dem i brug!IMG_8852

Især igår til Kind of Magic var jeg rigtig træt af at jeg kun havde min pung med, så jeg besluttede mig igår for at det skulle være slut – jeg blev simpelthen nødt til at købe en lille taske/pung-ting. Og da jeg så så denne pung; ja, så var det jo lige præcis sådan en jeg havde i tankerne – så den kom også ned i posen. Der er lige præcis plads til kort, telefon og lidt løst.

Derudover fik jeg også købt mors julegave. Det er godt at være tidligt ude, ikke? Af gode grunde kan jeg jo ikke vise den frem her på bloggen – for så ser hun den jo (hvis hun læser med?). Jeg ved blot at det er noget hun ønsker sig og jeg er sikker på at hun bliver rigtig glad for gaven!

I morgen, søndag, har jeg absolut ingen planer – og jeg glæder mig! Hvad har i lavet i weekenden indtil videre og hvad skal I lave i morgen?

0 tanker om "Outlet messe i Herning"

 1. frkstubba Forfatter

  Hejsa! 🙂
  Jeg ville rigtig gerne kunne svare dig, men jeg må indrømme at jeg ikke lige ved hvad det er for en ting med perler du mener? 🙂

  Hilsen Christina

  Svar
 2. Eeyorenyk

  I går var jeg til/holdt jeg bogbloggertræf, hvor vi var i alt 20 dejlige bogglade bloggere. Super hyggelig dag. I dag skal jeg bare slappe af, ordne noget blog, indhente en masse onlineprojekter og samle lidt kræfter til i morgen, hvor der skal skrives to afleveringer til studiet. 😛

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ej, hvor lyder det som et hyggeligt træf. Bare jeg også var med til sådan et 🙂 hehe.
   Uh, det lyder som om at søndagen hvor der skal samles kræfter er tiltrængt – held og lykke med afleveringerne! 🙂

   Svar
 3. Lisa Sandra Hansen

  Skønne ting du har fået købt – er især vild med støvlerne!
  Her har den stået på pasning af barn og tømmermands-ramt kæreste i dag, derudover et par vaske tøj, eller 3 – og kiggen lidt rundt på nettet efter ønsker til min fødselsdag.

  I morgen håber jeg på at det er mig der bliver vartet lidt op, og så skal jeg ellers have fundet nogle seriøse ønsker, – og så tænker jeg at jeg skal have gang i nogle blogindlæg igen. Nårh jah, og så ellers nyde søndagen med min lille familie, inden hverdagen med en kæreste i praktik igen banker på døren.

  God søndag til dig 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, er støvlerne ikke fede? 😀 jeg er helt vildt glade for dem; de sidder godt og er super varme, så jeg er sikker på at jeg nok skal få brugt dem en masse nu det bliver koldere og koldere.

   Hvornår er det du har fødselsdag? Ja, det må da være lidt på sin plads at det er dig der bliver vartet op idag når du har været sådan en pragtfuld kæreste som har passet både barn og tømmermandsramt fyr. Men det er rart nok med weekend, til at lade op til hvad der skal ske i weekenden.

   Og jajaja, jeg synes da du skal have gang i nogle blogindlæg – jeg følger jo trofast med på din blog 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *