Kind of Magic!

foto 5 foto 4 (1) foto 3 foto 3 (2) foto 1 (2) foto 1 (1)

Wow, siger jeg bare. Igår var Tanni og jeg på Tobakken for at se Kind og Magic, som er en tribute til Queen; så de sang selvfølgelig en masse masse Queen sange (både sange som man kendte og de sange som er knap så kendte) – og det var helt fantastisk!

Det lød helt fantastisk og stemmen idag viser også hvor meget vi fik skrålet med igår. For skrålet med – det fik vi! Vi startede med at så ved et af bordene, men det var bare som om at man bare endte med at stå at hænge. Så efter pausen hoppede vi hen foran scenen og det gjorde hele oplevelsen endnu bedre – der skulle vi sgu have stillet os fra start.

0 tanker om "Kind of Magic!"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *