Omelet

Jeg elsker mine torsdage. Jeg skal nemlig møde sent; og selvom jeg ikke får lavet noget fornuftigt om morgenen, er det altså stadig lækkert at kan hygge om morgenen og ikke have travlt – det giver mig også tid til at gøre lidt ekstra ved min mad. Som fx i dag hvor jeg lavede mig en omelet – som btw, smagte vildt godt!

563139_10151936817658899_753741765_n

I får da lige en opskrift på den. Jeg har fundet opskriften hos madbanditten lige her.

Ingredienser:
– 1 håndfuld revet ost
– 2-3 æg
– 1 spsk fløde
– Salt/Peber
– smør/olie til stegning
– Fyld (efter eget valg)

Smelt smøret på en pande og drys så osten ud på bunden. Lad det smelte og boble. Pisk æggene sammen med fløden (og salt/peber) og hæld det ovenpå osten. Lad æggene sætte sig. Derefter kommer du din fyld på halvdelen af omeletten og folder den, så det bliver en halvmåne. Steg den færdig på begge sider – og voila, lad den køle af og så er der serveret!

Ide: Jeg er blevet spurgt hvad man kan bruge af fyld – og her er det altså kun fantasien som sætter grænsen. I min på billedet har jeg kyllingepølser og majs i. Jeg kunne forestille mig at min næste omelet ville indeholde kylling og spinat.

0 tanker om "Omelet"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *