Vægtstatus (oktober)

largeSå blev det tid til en lille vægtopdatering igen. Og ja, hvad er der egentlig at fortælle? Jeg har tabt mig 2 kg siden sidste opdatering – hvilket jo ikke er så meget som jeg gerne ville, men jeg har også været syg i knap 2 uger hvor jeg (indrømmet) overhovedet ikke tænkte på kost, vægttab eller motion. Men lidt er vel bedre end ingenting, right?

Jeg har til denne opdatering valgt at vise jer hvor meget jeg har tabt mig i centimeter. Det gjorde jeg vidst ikke sidst, vel? Jeg tager udgangspunkt i de mål jeg havde d. 18 juli sidste år .. Og se lige hvad der er sket:

Lår: -5,5 cm
Hofte: -9 cm
Mave: -14 cm
Talje: -6,5 cm
Bryst: -9,5 cm
Overarm: -5 cm

Total vægttab: 14,7kg

Se lige! Jeg mangler kun 300g for at have tabt mig 15kg; hvis det ikke er motiverende, ja så ved jeg ikke. Jeg satser på at de gram hurtigt er væk.

Minimål: Jeg har stadig mit delmål om at jeg vil have tabt mig 5kg (eller nu er det jo kun 3kg) inden 1. november, og det skal jeg nå! Basta. Jeg er begyndt at spekulere på om jeg kan tabe mig 5kg inden juleaften, er det mon realistisk? Altså så jeg har tabt mig 20kg til juleaften? (det er faktisk 5,3kg jeg skal tabe mig) – det kunne være helt fantastisk nemlig og den bedste julegave nogensinde!

Og nåja! Jeg har besluttet mig for, at når den hedder -15kg så får i de længe omtalte før/efter billeder. Jeg har taget billeder for hver gang jeg har tabt mig 5kg (altså 5kg og 10kg), så når jeg når 15 – så får i lov til at kigge med. Selvom det er virkelig grænseoverskridende for mig, så jeg håber i tager godt imod dem! 

Er der noget i godt kunne tænke jer at vide i forhold til min kamp mod kiloerne?

0 tanker om "Vægtstatus (oktober)"

 1. Julia

  Hej Frk. Stubba 🙂
  Synes lige jeg vil sige at det er SÅ flot du har tabt dig så meget, og jeg vil med glæde se dine før/efter billeder. Forstår dog godt at det er grænseoverskridende at dele dem!
  Jeg har fulgt bloggen i et års tid nu, og læser den med glæde 😀 Jeg har ikke lige kommenteret før, men synes at det var på tide 🙂 specielt når det jo er oppe at vende på mange blogs at antallet af kommentarer er dalende i sådan en grad at flere desværre overvejer at stoppe med at blogge.
  Du gør det sq godt synes jeg! og lækkert hus i har købt Jer 🙂
  Mvh Julia

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hejsa Julie.
   Det er altså helt fantastisk at modtage en sådan kommentar. Det varmer altid at høre at der er nogle der følger med – mange mange tak! 🙂
   Og tak angående mit vægttab – ja, det er efterhånden mange kiloer jeg har tabt 🙂 hehe. Selvom jeg stadig mangler 8-10kg endnu.
   Billederne skal I nok få af se, når jeg lige har overbevist mig selv om at det er en brandgo idé 😉 hehe. For det ER grænseoverskridende! Virkelig.
   Ja, det har været ret stille i blogland det sidste stykke tid. Jeg tror at det skyldes instagram-bølgen. MEN! Jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at blogge – da slet ikke når læsere som dig pludselig kommenterer 🙂 tak!
   Og ja, jeg ELSKER vores hus! Så der kommer nok rigtig mange indlæg om det i fremtiden. Hehe.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *