Træning

PicMonkey Collage

Jeg er jo begyndt i træningscenter, og helt ærligt ikke? Så elsker jeg det! Det troede jeg aldrig jeg skulle sige. Jeg får så meget overskud af at være derovre at det er helt vildt! Jeg mangler dog nogle timer i ugen, så jeg kunne bruge mere tid derovre men sådan er det jo. Nu hvor det begynder at blive koldere er jeg især glad for, at jeg kan tage derover og træne istedet for at skulle ud og løbe.

foto

Jeg har fået lavet et træningsprogram og i slutningen af ugen skal jeg over til sådan en opfølgning, for at se om jeg får det ud af det som jeg gerne vil. Jeg forventer ikke ret meget af samtalen, da jeg jo har været syg og sådan lidt. Men det er nu smart med sådan en instruktør, som strikker et program sammen som passer perfekt til mig og mine mål. Jeg bruger det faktisk hver gang jeg er ovre og træne, så jeg får trænet hele kroppen. Har du også et program som passer til dig? Hvad træner du, når du er i motionscenter?

Jeg er igang med at lave et indlæg omkring statussen for mit vægttab; jeg regner med at den kommer en af de kommende dage. Stay tuned!

0 tanker om "Træning"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

 2. Lone Munk

  Du er simpelthen SÅ sej!
  Og den fletning der, den er fin – sådan ser mine franske fletninger ikke ud – mon du bruger en anden metode?? 😀 hehe.

  GO GO C.

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hehe. Mange tak! 🙂
   Om jeg bruger en speciel metode? Det aner jeg ikke; jeg fletter bare som jeg altid har gjort? :p Men jeg gør den løs – kan det være forklaringen?

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Mange tak; jeps jeg har selv lavet fletningen. Det er en fransk fletning.
   Jeg starter altid ud med sådan en, men når jeg så kommer hjem ligner det noget der er løgn. Hehe. 🙂

   Uh, jeg synes da du skal komme afsted – hvis du har lyst 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *