Weekendsplaner

large (2)

Det er altid helt fantastisk, når det er muligt at få en fridag. Jeg har en hel del afspadserings-timer, som jeg skal have brugt – og det gav mig mulighed for at holde fri idag. Faktisk var planen at jeg ville bruge idag på at gøre haven efterårsklar. Før jeg ser mig om, så er det pisse koldt udenfor og så får vi det ikke gjort. Men det har regnet i nat, så græsset er vådt og bedene er mudrede, så det bliver i hvert fald ikke lige nu.

Men så er det jo godt man har en masse andre små projekter man kan gå igang med. Faktisk har jeg en hel todo-liste over ting jeg gerne skulle nå idag (eller i hvert fald i weekenden).
– Svare på mails
– Ordne vasketøjet
– Ordne dyrene
– Støvsuge
– Hænge kasser op på kontoret
– Bage kage/Bounties
– Vaske gulv/vinduer
– Handle
– Ordne krukker i haven
– Slå græs (det får Claus lov til)
– Ordne haven (hvis det holder tørt)
.. Og der er sikkert mange andre ting som også lige skal gøres. Så som I kan fornemme har jeg en ‘travl’ weekend foran mig. Jeg har en plan om, at når jeg har nået det meste så må det være tid til at male lidt igen – det er alt alt for lang tid siden!

Hvad skal I lave i weekenden?

0 tanker om "Weekendsplaner"

 1. Carina Stubbe

  Jeg har fri her om et kvarter, og så skal jeg hjem og pakke det sidste af min taske, inden jeg drager af sted til Djursland for at være på en kort weekend-spejderlejr for spejdere i alderen 6 til 8 år 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det lyder faktisk som en rigtig hyggelig weekend du får dig 😀 .. Jeg krydser fingre for at vejret holder. Der er intet værre ned spejderlejr i regnvejr!

   God weekend 🙂

   Svar
 2. Pia

  I aften skal jeg bage, så vi i morgen kan fejre min søns 2års fødselsdag med brunch for hele familien. Men jeg håber også weekenden byder på lidt krea-tid, f.eks. når manden skal i haven og lave bed med min far 🙂 God weekend. Kh Pia

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ej, hvor dejligt med fødselsdag. Det lyder da super hyggeligt! 🙂
   Hvad skal du så have lavet af kreative ting, hvis du får tid til det? 🙂
   – jeg håber virkelig også på at jeg får tid til at være lidt kreativ.

   God weekend! 🙂

   Svar
   1. Pia

    Jeg har virkelig mange ting liggende i sy-bunken, så et tæppe min veninde har bestilt, lave nogle ændringer på to bluser til min håndboldklub, kjole til min niece, som fylder to år på onsdag og MANGE andre ting 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *