Trætte Tello

Åh, min lille trætte Tellofis. Jeg fik lige taget en lille film af ham her til aften. Og se lige hvor træt han er!  Er han ikke sød? Tænk at han kan være så træt, at han er fuldstændig ligeglad med hvad jeg gør. Jeg kan jo flytte rundt på ham som det passer mig – og han sover bare videre. Man har bare lyst til at putte med ham hele tiden, men han er bare sindssyg varm. Nu ligger han (stadig) på puden, hvor jeg lægger ham i filmen. Han er nu lidt sødt, det lille kræ.

Og som i også kan se i filmen, så har Tello (og Rofus for den sags skyld) fået en klam klam fedthale. Det er simpelthen så grimt! Så jeg er igang med at få noget fiskeolie i dem, så den forhåbentlig snart forsvinder igen.

(Ja, jeg har også vist filmen på facebook, men han er så sød når han sover – så i skulle ikke snydes)

0 tanker om "Trætte Tello"

  1. frkstubba Forfatter

   Han er bare en fed lille bamse, er han. Ej, jeg synes det er så grimt så grimt med den hale – det er også derfor jeg ikke rigtig får taget nogle billeder af dem for tiden :p

   Og seriøst; han er stort set ALTID så søvnig :p

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *