En arbejdsgode!

foto 4

foto 2Eftersom at man i dagtilbud er begyndt at arbejde med digitale medier i forhold til børnene. Og fordi vi skal arbejde med det, så har vi alle i Firkløveret (hvor jeg arbejder) fået en (arbejds)iPad! Det er da lidt fedt?

Det er faktisk lidt tid siden vi fik vores. Jeg måtte dog ikke tage min med hjem fordi jeg var/er vikar, men eftersom mit vikariat er blevet forlænget (yay!), så har jeg fået lov til at tage den med hjem, så jeg også kan arbejde/forberede (og lege lidt?) hjemmefra.

Jeg har jo egentlig selv en iPad men det er kun en 1er, så den har jeg ikke mulighed for at opdaterer og der er mange af programmerne jeg ikke kan bruge længere. Så det er da lidt fedt at få den her med hjem.. Det giver mig endnu mere lyst til at få købt mig en nyere iPad selv! Men nu har jeg jo denne her indtil jeg kommer på en skør idé. Nu skal jeg bare lige finde ud af hvad vores kode til nettet er, så jeg rent faktisk også kan bruge den. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *