Shoppetur

foto 1 foto 2

Jeg har virkelig haft en helt fantastisk dag idag! Men puh, jeg er også godt brugt nu.

Dagen startede i morges, da jeg klokken 9 kørte mod Esbjerg for at hente søde Louise. Da hun var samlet op gik turen mod Rosengårdscentret. Vi havde nemlig besluttet, at det var alt alt for længe siden vi havde været der (jeg kan faktisk slet ikke huske hvornår jeg sidst var der). Da vi havde travet centret rundt indtil de lukkede (kl. 17!), gik turen videre til IKEA som jo ligger lige ved siden af. Nu er det jo ikke fordi jeg aldrig er i IKEA, men vi endte da alligevel med at fylde en hel vogn med ting.

Da vi var færdige, og ikke havde flere penge, gik turen hjemad; men først skulle jeg jo liige køre Louise hjem. Derfor endte jeg med at være hjemme hos mig selv ved omkring 21:30-tiden. Og hold nu op, hvor er jeg træt! Min krop summer og jeg føler mine fødder stadig går rundt derovre.

Jeg skal nok vise jer billeder af det jeg købte i centret og i IKEA – men det må I lige vente med til i morgen. Jeg må indrømme, at jeg ikke  gider til at tage billeder af de forskellige ting nu.

0 tanker om "Shoppetur"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Ups & Downs #17 | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *