Min Playlist #6

Så blev det tid til et indlæg med de 5 sange jeg hører mest for tiden. Det er længe siden jeg sidst har lavet en. Det er ingen hemmelighed, at jeg pt. er inde i et ‘glee-mood’, så for tiden hører jeg jo en del af sangene – så selvfølgelig er min playliste proppet med Glee-musik. Derudover opdagede jeg ved et tilfælde, at Samuel Larsen har lavet et mix-tape – og det lyder altså så godt, at jeg har haft det album til at køre på repeat uafbrudt den sidste uge. Men jeg har dog stadig forsøgt at give et (lidt blandet) billede af, hvad jeg hører for tiden.

1. Stems; Be

2. Neon Trees; Animal

3. Stems; From Afar

4. Glee (Season 4); Give Your Heart A Break

5. Glee (Season 4); Mine

Hvad hører du for tiden?

0 tanker om "Min Playlist #6"

 1. cstubbe

  Årh. Havde helt glemt den sidste sang <3
  Lige for tiden er det Miley Cyrus's "Wrecking Ball" (uden musikvideoen tak!), der fylder, samt Katy Perry's "Roar". Er vild med at den er meget nede på jorden, og neutral i make-up.

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg synes den sidste sang er så god. Jeg synes ofte Santana virker som en rapkæftet kælling (ja, det er hun jo egentlig også), men her kan man fornemme hendes sårbarhed og den er jeg helt vild med!

   Uh ja, Wrecking Ball er faktisk også en rigtig god sang. Jeg hører faktisk også den en del, såvel som jeg også hører Roar.. Må dog give dig ret i at Wrecking Ball har en helt forfærdelig musikvideo – jeg forstår ikke hvad hun har tænkt på.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *