Yay!

Jeg fik en nyhed idag, som jeg havde håbet meget på. Så jeg er glad – meget glad faktisk!

Jeg var inde og snakke med lederen idag; og hun spurgte om jeg kunne være interesseret i et barselsvikariat i den institution som jeg er vikar i nu – og selvfølgelig ville jeg da det! Det betyder at istedet for at jeg ville være færdig i uge 41 (i år), så tager jeg lige et år mere og skal være der til november næste år. Det føles så godt! Jeg er virkelig glad for at jeg får lov at blive derude! Det betyder samtidig også, at jeg nu har mulighed for at komme lidt mere på banen, end når man er en vikar i en kort periode.

Men hvor er det dog rart! Jeg er et sted jeg rigtig godt kan lide at være, og så får jeg lov til at blive der i længere tid! Samtidig er det også helt befriende, at jeg ikke skal søge jobs i et helt år.

Life’s good!

0 tanker om "Yay!"

   1. C. Stubbe

    Ved heller ikke helt hvordan det fungerer. Den viste bare orange, da jeg var inde og tjekke noget, og så fandt jeg ud af at den giver svar, når folk har svaret på en kommentar man har skrevet 🙂

    Svar
 1. cstubbe

  Lækkert at høre!

  Forresten, så kan jeg ikke læse hele din tekst? Der mangler et stykke fra “vikar i en kort periode” til “rigtig godt kan lide at være”. Jeg ved ikke om det blot er fordi jeg læser fra mobilen af, eller om WordPress har nogle problemer for tiden?

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, det var en super lækker nyhed! Jeg er i hvert fald glad.

   Hmm. Jeg har ikke oplevet der har været problemer med WP før.. Vil du ikke prøve at kigge igen og se om den stadig gør det? Ellers skal jeg selvfølgelig tjekke op på det.
   Den rigtige tekst er: Det betyder samtidig også, at jeg nu har mulighed for at komme lidt mere på banen, end når man er en vikar i en kort periode. Men hvor er det dog rart! Jeg er et sted jeg rigtig godt kan lide at være, og så får jeg lov til at blive der i længere tid!

   Svar
   1. C. Stubbe

    (supergeniet her (sarkasme kan forekomme) har lige fundet ud af at WordPress giver en notifikationer om svar til ens kommentarer)

    Det med at teksten forsvinder. Den gør det stadigvæk, men det er kun, når jeg læser det fra mobilen af. Jeg smider dig lige en mail med billeder af det, så du bedre kan se hvad det er 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *