Allerede 6 måneder siden

foto

Det er utroligt at det allerede er 6 måneder siden at min bedstefar døde. Jeg har stadig svært ved at forstå (og acceptere, om man vil) at han ikke er her mere. Det er virkelig så underligt! Jeg ved godt at man altid kan være bagklog og fortryde at man ikke var dernede så meget som man gerne ville – og tro mig, jeg fortryder det altså lidt. Men sådan er livet. For at være helt ærlig, så har jeg faktisk kun været nede ved hans grav 2 gange siden han døde; jeg kan ikke få mig selv til det, for jeg bliver så ked af det hver gang.

Det er lidt underligt, når man tænker på at man i familien har haft ham som samlingspunkt. Jeg er lidt spændt på hvordan julen bliver. Vi har næsten altid holdt jul med min bedstefar så langt tilbage jeg kan huske.. I år aner jeg ikke hvad der skal ske. Vi plejer også at holde julefrokost, men gad vide om der er opbakning for det i år? Det håber jeg selvfølgelig der er.

Jeg må indrømme, at det stadig giver mig en knude i maven at tænke på. Gad vide om det nogensinde forsvinder? Jeg forsøger derfor at tænke så lidt på det som muligt.. Det er ligesom nemmest. Men alt det her har bestemt fået mig til at værtsætte mine nærmeste. Jeg håber at de ved hvor meget jeg holder af dem.

0 tanker om "Allerede 6 måneder siden"

 1. Eeyorenyk

  Det forsvinder aldrig helt. Men det bliver nemmere. Knuden bliver mindre, svinder ind og til sidst, kan man næsten ikke mærke den. En dag opdager man at der er gået en hel dag uden tanker om den man elskede, og så ved man at livet for alvor er gået videre, og at man kan tænke tilbage på alle de gode minder med glæde, fremfor sorg. <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Du har helt ret. Der går også dage, hvor jeg ikke tænker på savnet – men det er oftest de andre dage der fylder mest. Men du har ret; man bliver nødt til at tænke på minderne med glæde. Tak for de søde ord <3 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *