Pædagogisk dag

foto (1) foto (2) fotoJeg har brugt min lørdag til pædagogisk dag. Temaet for idag var, at vi skulle finde 4 værdier til institutionerne (vi er jo 4 institutioner i 1). Vi startede dagen ud med at være seriøse, interesserede og engagerede, men jeg må indrømme at som dagen gik blev der måske lidt mere fnidder i den. Jeg synes i hvert fald at dagen var lang; selvom vi havde det sjovt, var det bare en masse spildtid.

Da vi havde fundet vores værdier, skulle hver gruppe visualisere dem på en eller anden måde; vi havde rollespil, modellervoks, maling, farver, lego og så videre, som vi kunne bruge som udtryksformer. Min gruppe valgte at male en ugle og så lavede vi (læs: jeg) en ugle ud af modellervoks. Det var faktisk ret sjovt.

Hvad har I lavet idag?

 

0 tanker om "Pædagogisk dag"

 1. Eeyorenyk

  Det ser nu hyggeligt ud, trods alt. 🙂

  Min lørdag gik med en tur til marked i Daytona. Sådan lidt ala Døllefjelde og hvad vi ellers har i Danmark. 🙂 I dag, søndag, fik vi ordnet havearbejde i formiddags og så har vi været ude og handle. I aften står den muligvis på tur på floden. 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det var også fint nok, men jeg kunne måske bare have fundet noget der var liidt sjovere at bruge min lørdag på 😛 hehe.

   Åh, jeg elsker markeder. Må dog indrømme at jeg ikke aner hvad Døllefjelde er, men det lyder da meget spændende! Hvor er det du bor henne af?

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *