Let me love you..

Okay – jeg indrømmer det. Jeg er virkelig en sucker for Glee. Jeg elsker den serie og jeg kan se den igen og igen! Og jeg vil gerne indrømme at jeg ret er positiv over nogle af de nye skuespillere de har med i serien; især Jacob Artist. Oh my! Når jeg hører hans stemmer bliver jeg sgu helt varm om hjertet. Sådan helt seriøst; kuldegysninger og hele balladen. Hans stemme er så lækker at høre på, at jeg kan høre ham synge igen og igen. Det lyder sgu sådan lidt teenage-agtigt, men seriøst. Lyt selv til hans stemme – så kan i se hvad jeg mener!

Og jeg GLÆDER mig til at sæson 5 starter nu her i slutningen af september – det bliver så godt! Jeg er så spændt på hvordan de får Corys død flettet ind og hvordan det kommer til at gå med alle skuespillerne.

Jeg tæller dagene til sæson5 starter – gør du?

0 tanker om "Let me love you.."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *