Nye havemøbler

foto1fotoSå fik jeg købt nye havemøbler – og så står det bare ned i lårfede stråler. Er det ikke bare typisk? Øvøv altså! Forhåbentlig når vi da at få lidt mere godt vejr inden møblerne skal ind. Men det betyder at i lige må nøjes med billeder af våde møbler.. Jeg må lave et indlæg om møblerne på et andet tidspunkt hvor det ikke regner.

Claus og jeg havde hele tiden aftalt at vi først ville se på havemøbler efter sommeren – det betyder jo ofte at man kan få det til en ret god pris, så hvorfor ikke bare vente? Derfor har vi bare brugt vores ‘billige’ plastik sæt, som vi fik med da vi flyttede. Det er jo som sådan fint nok, bare ikke så pænt.

Vi havde fundet et møbelsæt som vi rigtig godt kunne lide og jeg fik lokket mine forældre med til Esbjerg for at hente det i dag. Da vi kom derned var sættet selvfølgelig udsolgt, så jeg havde egentlig droppet tanken om at det var i dag vi skulle have noget. Men da vi kom ud af butikken havde de nogle ‘rester’ stående udenfor – og lige dér var der et sæt som jeg forelskede mig i! Det er et bord i sådan noget non-wood og med 6 ‘flet’-plastikstole til. Det var sat en hel del ned; fx var stolene sat ned fra 449kr til 150kr, så man kunne jo næsten ikke sige nej til det. Hele sætten kom jeg af med 1900 for – det kan sgu ikke gøres meget billigere!

Hvad synes du om det?

0 tanker om "Nye havemøbler"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

 2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

 3. moenneberg

  Sikke et lækkert sæt, til billige penge!
  Er ret tosset med de stole, dog er jeg mest til sorte, men til de penge havde jeg nok også snuppet dem :b. Og bordet ser lækkert ud :D.
  Er misundelig!

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, er det ikke meget lækkert? Jeg havde også overvejet sorte stole (de var udsolgt, så det gav helt sig selv), men jeg ville ikke have noget som blev for mørkt til haven – og dette var en rigtig god løsning synes jeg 🙂 .. Nu skal vi bare have lidt mere sol og sommer, så vi kan få det brugt :p

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *