En tur i biffen

foto (3)

foto (1) foto (2)Jeg brugte min aften igår med mine forældre – og det har været rigtig hyggeligt! Claus var på arbejde hele dagen, så min mor spurgte om jeg ikke ville hjem til dem at spise. Og selvfølgelig ville jeg det! Og vvor er det bare fantastisk, når hun tænker på at jeg ikke spiser alt muligt. Hun havde nemlig taget højde for det i forhold til aftensmaden og lavet æggekage – som jeg jo godt må spise! Hvor er det bare sødt gjort! Normalt ville jeg jo bare have spist det på bordet som jeg kunne spise.

Da vi så havde spist aftensmaden, tog min mor, min far og jeg i biografen. Vi havde nemlig bestilt billetter, så vi kunne komme ind og se ‘Spies & Glistrup‘. Vi havde længe snakket om at vi snart skulle i biffen – og det kom vi så idag. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige om filmen; den var vel egentlig god nok, men nok ikke en film jeg har et behov for at se igen. Men selvom den til dels var fiktiv, er det altså nogle ret vilde personligheder de havde! Og så har de begge jo nogle vilde vilde idéer – faktisk ret imponerende.

Har i set filmen? Hvad synes i om den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *