Skinketærte

foto

Egentlig har jeg taget udgangspunkt i Jane Faerbers Ostetærte, da jeg lavede den. Men jeg har dog ændret lidt i fyldet m.m., så det er min version i får en opskrift på. Opskrift på bunden kan i finde i hendes bog ‘spis dig mæt og glad‘, men man kan jo i teorien bruge hvilken som helst tærtebund.

Fyldet:

  • 3 æg
  • 2,5 dl fløde
  • 1 lille tomatpure
  • 1 pakke skinkestrimler
  • salt, peber, oregano
  • 200g revet ost

Imens bunden er i ovnen, laver jeg fyldet. Æg, fløde og tomatpure blandet sammen og derefter tilføjer jeg cirka 100g ost og skinken. Når bunden har været i ovnen i 10 min, taget den ud af ovnen og fyldet kommes i. Jeg starter med lidt reven ost og så kommer jeg blandingen i tærtebunden. Jeg slutter af med at drysse lidt revet ost over. Så kommer jeg tærten i ovnen i cirka 20 min – og voila, så er tærten færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *