Hakuna Matata!

IMG_8725 IMG_8734Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at bruge tid (og penge) på ebay. Faktisk ender jeg tit med at købe noget impulsivt derinde – ligesom dette iphonecover fx.

Jeg ved ikke hvorfor jeg sad og kiggede på covers, men da jeg så dette cover blev jeg altså bare nødt til at eje det. Jeg er helt vild med farverne og det dejlige Hakuna Matata-budskab. At siderne er sorte er selvfølgelig lidt ærgerligt eftersom min telefon er hvid, men det er ligemeget – jeg synes den er helt perfekt!

Hvis du selv kunne tænke dig dette cover, så kan du købe det HER for kun 10kr. Det kan da ikke gøres meget billigere. Hvordan ser dit cover ud på din telefon?

0 tanker om "Hakuna Matata!"

 1. Mia

  Hvor er det nice!! Jeg elsker, elsker, elsker lövernes konge <3
  og så til 10 kr. Det er vel helt okay! Skal helt sikkert forbi ebay snart og se på noget lignende!
  Jeg har dog et ret så nice 'cover' også. Det er en lædder lomme. Det jeg godt kan lide ved den, er at man får den behagelige fölelse ad iphonen i ens hånd, når man tager den ud af lommen. Den er jo lidt finere uden – i mine öjne i hvert faldt!

  eslublog.blogspot.com

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg elsker også løvernes konge 😀 og så var det her cover jo helt fantastisk 😀 De har ret mange forskellige på ebay til næsten ingen penge – det er måske derfor jeg synes ebay er så fantastisk? 😀 haha.
   Uh. Jeg kunne godt forestille mig at det så fedt ud at have den i en læderlomme. Den ville jeg gerne se 😀

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *