Flødeis

foto

De der kender mig ved at jeg elsker is! Virkelig. Jeg tror jeg kan spise is hele tiden – og det har jeg også gjort i sommers. Men om sommeren er det også mere end okay, er det ikke?

I hvert fald så har jeg – efter jeg har taget mig sammen med vægttabet igen – slet ikke haft lyst til kage, slik, chips eller ting i den dur. Men is.. Jeg kan stadig spise is hele tiden. Så jeg gik på jagt på nettet for at finde en lchf is, som jeg måtte spise (selvfølgelig i moderate mængder) – og jeg fandt denne, som faktisk er rigtig god!

Opskriften er faktisk rigtig simpel; så jeg lavede lige lidt ekstra så der er noget i fryseren. I kan finde opskriften lige HER. Jeg har dog jordbær i min is istedet, men her kan man jo putte lige præcis det man har lyst til i.

Is er min virkelig min craving.. Har i noget som i har rigtig svært ved at holde jer fra?

0 tanker om "Flødeis"

 1. Mia

  Den opskrift skal jeg helt sikkert prøve!!
  Jeg har den sygeste trang til is, slik og søde sager konstant.
  Jeg dropper gerne mine daglige smøger, for at købe slik istedet ..
  (hvilket jo egentlig er en god ting, men det siger lidt for meget om min afhængighed af slik og sukker i det hele taget!)
  Det må til at slutte SNART!

  eslublog.blogspot.com

  Svar
  1. Christina

   Det er i hvert fald en lækker is! 🙂 .. Åh, det er ret frustrerende at være så trængende efter noget. Har du overvejet at prøve chrome? 🙂 Det gør at man ikke har lyst til søde ting på samme måde :p

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *