Velkommen til WordPress!

Balloner

Okay, det er måske en ret dårlig overskrift, men jeg vil gerne byde jer velkommen til frkstubba på wordpress. Jeg har nemlig valgt at flytte bloggen fra blogspot, hvor jeg ellers altid har haft min blog. Hvis man følger blogverden en smule, kan man godt fornemme at det er noget som er ved at ske oftere og oftere – og det er egentlig forståeligt nok. For WP kan tilbyde en del mere end blogspot kan.

Som noget nyt kan alle fx skrive kommentarer – og man behøver ikke være logget ind nogle steder! Man kan også vælge at bruge sin facebook- eller twitterbruger og kommentere fra. Smart ikke? Det synes jeg i hvert fald.

Jeg er jo stadig helt ny på WP, så jeg skal lige lære at finde hoved og hale i det hele. Jeg har fået lavet et layout som jeg (indtil nu) synes okay om. Men puh, jeg synes altså WP er lidt svær at finde rundt i – er det bare mig? Jeg er lige nu igang med at få flyttet alle mine indlæg over på denne blog, så med tiden vil den anden blog blive lukket.

Jeg håber at i vil følge med herover 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *