Lysestager af træ

IMG_8721IMG_8722IMG_8724

Jeg har haft gang i min sav. Vi havde et træ i haven som skulle fjernes og istedet for bare at smide den væk med det samme, tænkte jeg at jeg ville prøve at lege lidt med at lave lysestager af stammen. Jeg har efterhånden set dem mange steder og jeg synes de er flotte! Så en aften gik jeg i haven med saven og begyndte at save nogle stykker ud. Jeg var faktisk overrasket over hvor nemt det var. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil lege med sådan noget – nu skal jeg jo så selvfølgelig bare have fundet noget træ, som jeg kan bruge.

2 tanker om "Lysestager af træ"

  1. Amanda Truelsen

    Hvor er de fine og lige sådan nogle som jeg ønsker mig! Kan du beskrive hvordan du har lavet selve hullet til at putte lyset ned i ? 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *