Pølsehorn – gone bad!

Ihj. Jeg ville lige være en sød kæreste igår og lave nogle pølsehorn til kæresten nu han er på noget kursusværk. Jeg spiser det jo ikke selv, men tænkte at jeg da hurtigt lige kunne bikse sådan en portion sammen. Resultatet blev bare alt andet end godt.
Jeg ved vitterligt ikke hvad jeg har gjort forkert? Jeg har nemlig (for en gangs skyld) fuldt opskriften slavisk. Men det var jo så tydeligvis heller ikke godt nok, desværre. Nu var det så heller ikke en opskrift jeg kendte i forvejen, jeg googlede ‘pølsehorn’ og tog den første opskrift der poppede op.
Kæresten vil dog rigtig gerne have de pølsehorn.. Så er der nogen af jer der ligger inde med en super god opskrift?

5 tanker om "Pølsehorn – gone bad!"

 1. FamilienMuu

  Jeg Syns at den opskrift du selv engang bloggede om her er den bedste jeg nogensinde havde prøvet. Mener også den var en lidt “grov” variant med noget andet end kun hvedemel?
  Jeg bagte den i hvert fald nogle gange med fantastiske resultatet 🙂

  Svar
 2. Camilla Bilgaard

  Hej 🙂

  Hvis de smager okay, tror jeg det eneste der er gået galt er at du ikke har lagt dem med “spidsen af tekanten” ned ad..

  Men ellers er den opskrift fra Amos fødselsdags bagebog rigtig god, den brugte jeg så sendt som i fredags.

  Held og lykke med det..

  Svar
  1. Christina

   De smager ikke særlig godt. Jeg synes også at jeg vendte spidsen af trekanten nedad, men dejen var simpelten så stiv at det var rigtig svært. Jeg har fundet en opskrift som jeg i tidernes morgen faktisk lagde på bloggen 🙂 .. men jeg vil da lige se nærmere på den der opskrift du snakker om 🙂 tak for svar!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *