Gæstetoilet

Så blev vi (så godt som) færdig med gæstetoilettet. Det har taget en weekend at fjerne tingene derinde, male alle væggene og så sætte ny vask op og nyt spejl – og resultatet er bare blevet så godt synes jeg! Det er blevet dejlig lyst. Det eneste vi sådan lige mangler er faktisk bare en kumme til planten på gulvet. Indtil videre står den bare i et fad.. Og det ser jo ikke så pænt ud, men jeg skal bare lige have fundet en sort en et sted.Jeg undskylder de dårlige billeder. De er taget med telefonen. Jeg regner med at jeg en af dagene nok lige skal tage nogle nye billeder med kameraet istedet.. Men indtil da må i lige nøjes med disse.

10 tanker om "Gæstetoilet"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  3. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

  4. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *