Billeder på papirsflet-diys

Jeg ved ikke hvad der er sket, men billederne i nogle af mine DIYs var forsvundet. Heldigvis gjorde Pia mig opmærksom på det, så jeg har nu fået billederne ind i nogle af indlæggene igen. Dem jeg har ordnet idag er dem der handler om hvordan man papirsfletter. Så hvis du har været forbi min blog og billederne ikke har virket – så virker de altså nu! Tryk på billederne for at komme til indlægget:

3 tanker om "Billeder på papirsflet-diys"

    1. Christina

      Jeg opdagede at det var fra dengang hvor jeg ikke rigtig ændrede i størrelsen på billederne. Så alle de billeder der var ‘for store’ er forsvundet fra bloggen. Tsk :p MEN! Nu er de tilbage 🙂 men tak for svar, for jeg har vidst også slettet nogle billeder fra webalbummet.. Ups.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *