Projekt gæstetoilet

Så blev det weekend, og det betyder at vi så småt er begyndt på det næste projekt herhjemme – som hedder gæstetoilettet. Som det ser ud lige nu er det jo helt forfærdeligt; ‘møblerne’ er gamle og grimme og væggene har haft bedre dag. Det trænger ærlig talt til en kærlig hånd – og så er jeg sikker på at det nok skal blive godt. Jeg fortrød, at jeg ikke fik taget nogle før-billeder af gæsteværelset før jeg gik igang derinde, så denne gang har jeg taget en masse af toilettet.
Planen er den, at der skal males lyst derinde – så alle de kasser m.m. i kan se på billederne som er grå, ja de skal ligesom integreres lidt bedre og skal derfor males samme farve som alt det andet. Det eneste der faktisk ikke skal være lyst derinde det er røret som i kan se ved vinduet. Derudover skal gardinerne rives ned og så tror jeg faktisk ikke der skal nogle nye op.
Møblerne har vi allerede købt (længe leve ikea!). Der skal et nyt håndvask-møbel op og et nyt spejl – og det er faktisk det. Planen er at de to skabe der alleredde er derinde skal smides ud; vi har slet ikke brug for alt det skabsplads. Istedet skal jeg have malet (eller fundet) nogle billeder, som kan give rummet lidt farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *