Gæsteværelset

Jeg viste jer jo i dette indlæg, at jeg var igang med at ordne vores gæsteværelse. Det er jeg – endelig – blevet mere eller mindre færdig med. Det trængte helt forfærdeligt til at blive malet derind. Og hold op, hvor har det gjort godt at få det malet lyst! Møblerne vi har derinde er lidt forskellige ting; natbordet er vores gamle natbord, kommodetingen og amagerhylden er arvestykker fra bedstefar. Farverne på de ting passer slet ikke sammen, men indtil jeg lige finder ud af hvad der skal ske.. Ja, så er det sådan det ser ud! Det er dejlig funktionelt – og det var jo hele planen med det hele. Med tiden kommer der nok lidt flere nips derned, men det tager vi stille og roligt.

Næste projekt bliver vores gæstebadeværelse.. Men det skal i nok høre meget mere om!

2 tanker om "Gæsteværelset"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *