Alternativ til brød i madpakken

Igår skrev jeg lidt med en god veninde omkring hvordan jeg har tænkt mig at tabe mig, og pludselig spørger pludselig om jeg så slet ikke spiser brød. Og nej det gør jeg ikke – overhovedet. Jeg har fundet et alternativ, som fungerer rigtig godt for mig i madpakken. Det smarte ved de disse ‘brød’ er, at jeg stadig kan komme det pålæg på som jeg nu engang har lyst til.
Jeg spiser de såkaldte oopsies istedet; som i bund og grund bare er små ‘æggeklatter’, af æg og smørost. Opskriften har jeg fundet i min Spis dig mæt & glad bog, men jeg ved at madbanditten også har lagt opskriften på sin blog. Du kan finde opskriften her. For at gøre mine mere brød-agtige – og ikke helt så fluffy som de ellers ville være, har jeg tilføjet blendede mandler og lidt sesamkerner.

2 tanker om "Alternativ til brød i madpakken"

 1. Christina

  Det er super lækkert at finde noget som passer til en. Jeg synes jeg har det bedre, hvis jeg ikke spiser stivelse – så selvom det selvfølgelig er en tanke om at jeg gerne vil tabe mig så er det altså også et plus at jeg får det bedre 🙂
  De smager i hvert fald godt 😉

  Svar
 2. Anne-Mette

  Det ser spændende ud. Tror jeg skal prøve dem i weekenden… Jeg forsøger også at skære stivelse ud af min kost. Jeg har fundet denne “brødblanding” som fungerer for mig. Brødet får konsistens som et grov-franskbrød og smager som brød. I en pose er der til 4 små brød, og brødet holder en uge i køleskabet. Det passer også ca. med at spise en skive om dagen.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *