Spis dig mæt & glad

Så blev denne bog endelig min! Endelig endelig. Jeg har lige købt mig Jane Faerbers bog ‘Spis dig mæt & glad‘. Da jeg opdagede at de havde den til kun 100kr i netto – ja, så blev jeg altså nødt til at købe den! Og jeg har absolut ikke fortrudt det.
Jeg har længe fulgt Jane Faerbers blog madbanditten, hvor hun viser en masse lækker mad og deler opskrifter. Faktisk har vi herhjemme allerede prøvet rigtig mange af opskrifterne – så det er fedt nu at have hendes bog også. Bogen indeholder ikke kun opskrifter, men også om principperne ved LCHF og gode råd.
Jeg har i denne uges madplan skrevet en hel del af hendes opskrifter i, som jeg glæder mig til at prøve! Jeg skal nok lige se om jeg ikke kan lave et par indlæg med noget af det. Men hvis i er nysgerrige – så kig på hendes blog; den er virkelig god! Og det er bogen også. Jeg er helt vild med hendes lækre opskrifter; som for det meste er mad som selv jeg også kan finde ud af at lave.

2 tanker om "Spis dig mæt & glad"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *