Projekt gæsteværelse

Jeg har gang i ret mange projekter for tiden – og dette er endnu et. Værelset gjorde vi faktisk ikke rigtig noget ved da vi flyttede ind; udover lige at smide en sovesofa og sådan lidt derind. Men nu var det altså på tide at få det malet!
Før var det sådan en sandfarve/brun-ish farve, som vel egentlig var fin nok – der var bare rigtig mange huller i væggene og så var væggene grimme nogle steder. Derfor skulle der ske noget nyt! Så igår gik jeg igang med at lappe huller og tape alle karme, lister og stikkontakter ind. Da det var gjort, gik jeg igang med at male. Det er blevet samme farve som i alle de andre rum; hvid. Men som altid er jeg jo et svin med maling, så jeg endte med at have det overalt; i håret, på tøjet og sågar under fødderne – men væggene blev malet og det ser faktisk rigtig godt ud!
Nu skal jeg bare lige have nogle ting derind og sådan lidt – og så er jeg sikker på at det nok skal blive godt nok. Jeg overvejer lidt at få malet et eller andet derned til, for nu er det jo pludselig meget hvidt. Men det må blive et andet projekt; det vigtigste nu er vidst bare at få tingene ind i rummet igen.. Det skal jeg nok lige vise jer et indlæg om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *