
Kødsauce kan jo laves på et utal af måder. Herhjemme er vi rigtige carnivoer, så når vi laver kødsauce, gryderetter osv. så skal der altid en masse masse kød i (plus at kæresten ikke gider spise grønt) – og dette var selvfølgelig ikke en undtagelse. Men det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Potionen af kødsauce jeg lavede er rimelig stor (nok til 4-5potioner), men vi er også to om det – og resterne kommer vi altid i fryseren.
- 1 pk. bacontern
- 1 pk. cocktailpølser
- 500g hakket oksekød
- 1 dåse tomatpure
- Salt, peber, oregano
Jeg har startet med at svitse noget bacon i en gryde, og da det var gjort tilføjede jeg oksekødet som jeg rørte rundt i til det hele var brunt. så tilføjede jeg de resterende ting, samt noget vand for at gøre det lidt mere flydende (her aner jeg ikke hvor meget jeg brugte, så prøv dig frem). Og så kunne man jo tilføje hvad man har lyst til, fx kunne det være super lækkert med grøntsager i også.
En anden lækker opskrift på kødsauce, som vi også tit får herhjemme lyder sådan her:
- 1 pk. bacontern
- 1 pk. cocktailpølser
- 500g hakket oksekød
- 1/4 l piskefløde
- 3 spsk mascapone
- 1 dåse tomatpure
- 2-3 spsk. cayennepeber
- Salt, peber, oregano, hvidløgspulver.
Svits bacon på panden og tilføj derefter oksekødet. Steg kødet brunt og tilføj alle de andre ingredienser – koges op i et par minutter. Og så er der mad!
Og så var der serveret! Jeg håber i kunne bruge opskriften. Skriv endelig en kommentar, hvis i kommer andre ingredienser i jeres kødsauce, som måske kunne inspirere os andre.