Et lampe-projekt

Jeg har gang i et lille lampeprojekt. Vi har slet ingen lamper i udestuen og når vi sidder derude om aftenen, så bliver det hurtigt mørkt – derfor besluttede jeg mig for at prøve at lave en lyskæde. Jeg overvejer, at hvis det bliver en ok succes, så kommer der en lille DIY på det, så i også kan lave det – for det er egentlig ganske simpelt.
Indtil videre har jeg lavet 5 “bolde”, men tror faktisk jeg skal have lavet fem mere. Planen er at de skal hænge i en lyskæde, så det gør jo ikke noget at der er mange lamper på kæden. Men øvelse gør mester; de sidste 3 jeg lavede, blev en større succes end de første. Så forhåbentlig bliver resultatet bedre og bedre, hehe.

En tanke om "Et lampe-projekt"

  1. Pingback: Lyskæde | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *