Der minigolfes

Min ferie er ved at løbe ud – øv! Så igår tog vi til Fun Bowl i Esbjerg for at spille minigolf med nogle af drengene. Jeg har aldrig spillet minigolf derude før, men jeg synes faktisk banerne var okay. Jeg er super dårlig til det, men jeg synes altså samtidig at det er super hyggeligt. Og som jeg havde ventet, så tabte jeg – stort. Men heldigvis er jeg ikke en dårlig taber, så jeg tog det bare med et smil. Da vi havde minigolfet, var det tid til at spise buffet; der var et lækkert udvalg og vi alle spiste så meget at vi næsten var ved at revne. Vi sluttede dagen af med at køre hjem til Varde igen og sætte os på Big Ben – jeg havde dog bilen, så jeg drak ikke. Men det klagede drengene vidst for os alle sammen.Hvad har i lavet i weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *