1års update

Jeg synes ligesom det var på sin plads at lave en års update på mit vægttabt – selvom det jo helt rigtigt var igår at det var et år siden jeg startede. Indlægget fra sidste år, kan i finde her. Som jeg også har bekendtgjort her på bloggen, har det sidste halve år altså været et helved og jeg er faldet i gang på gang. Det er super ærgerligt, men ja.. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige til det andet end at det irriterer mig grænseløst, at jeg ikke bare har kunne holde det. Men jeg giver ikke op – kiloerne skal væk. Basta. Derfor har jeg fundet alle de gamle opskrifter m.m. som jeg brugte dengang jeg startede sidste år og så må det ligesom få mig igang igen.
Men nu er det jo en update, så i skal selvfølgelig vide hvordan det er gået. Målet var at jeg ville tabe mig 20kg; men idag da jeg stilte mig på vægten, havde jeg desværre kun tabt mig 12 kilo. Faktisk har jeg haft tabt mig mere (havde på et tidspunkt tabt mig 16kg), men det tog jeg desværre på igen – det har på det sidste varieret en hel del. Det er virkelig frustrerende, men som sagt er der intet for end bare komme igang igen.
Derudover har jeg også målt mig jo – og her har i forskellen. Første gang jeg målte mig var d. 8 november sidste år. Dette er hvad jeg har tabt mig i centimeter, siden jeg første gang målte mig.. Det er faktisk lidt vildt at se.
 • Lår – 7cm
 • Hofte -7cm
 • Mave – 12cm
 • Talje – 6cm
 • Bryst – 4,5cm
 • Overarm – 4cm
Jeg har jo holdt sommerferie (med stort S), som har indeholdt usundt mad, is, slik, sprut og så videre – så jeg er godt klar over, at det lidt er min egen skyld at jeg ikke har tabt mig mere end jeg egentlig har. Faktisk har jeg på 1 måned taget 3-4kg på igen. Det sucks virkelig. Men bare vent! Om 6 måneder har jeg forhåbentlig tabt mig en hel del mere – det er i hvert fald planen! Jeg har også planer om at jeg vil lave en månedlig opdatering; ikke mindst for at holde mig selv fast på det.
Og jeg ved godt at folk har efterspurgt før/efter billeder af mig. Jeg skal nok se hvad jeg kan gøre. Jeg har taget billeder inden jeg startede og undervejs, men jeg synes det er liiidt grænseoverskridende at vise.

2 tanker om "1års update"

 1. Christina

  Jeg har jo valgt at fortælle at jeg ville tabe mig, så føler jeg også jeg er nødt til at være åben omkring det; både når det går godt, men også når det går knap så godt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *