Lintrup Safari Zoo Park

Kæresten og jeg har kun 3 dages sommerferie sammen i år (hvilket sucks helt vildt!), så vi besluttede at der skulle ske lidt. Derfor var vi i en tur i Lintrup Safari Zoo Park. Det var første gang vi var der, og det var rigtig hyggeligt. Parken var en lille park uden alverdens eksotiske dyr – men det gjorde nu altså ikke noget. Jeg tænker at det er en rigtig god park, hvis man har småbørn. Selvom det var umenneskelig varmt, så var dyrene ude og man havde mulighed for at se dem alle (stort set).
Da vi kom hjem derfra, tog vi hjem til mine forældre og grillede. Vejret var jo fantastisk og vi kunne sidde ude hele aftenen. Jeg elsker at det er sommer! Og jeg nyder det i fulde drag!

6 tanker om "Lintrup Safari Zoo Park"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *