Open Air 2013

Jeg undskylder at bloggen bliver lidt forsømt for tiden. Der sker en hel del og jeg har en masse planer og små projekter, men mere om det i et andet indlæg. Da jeg kom hjem fra Aalborg i onsdags, holdte jeg ‘afslapningsdag’ i torsdags – og så har den ellers stået på OpenAir i weekenden!
Vi er jo hvert år til Open Air i Varde. Det er altid en succes – og i år var ikke en undtagelse! Selvom vi fik noget af en vandskylle lørdag aften, så ødelagde det ikke vores gode humør! Godt nok var vi gennemblødte, men så måtte vi jo danse og drikke os til varmen!Jeg fik ikke taget så mange billeder som jeg har gjort de forrige år, men det skyldes at jeg slet ikke havde tid til det, fordi jeg dansede, sang og havde det så sjovt! Men der blev da taget lidt billeder. Blandt andet af mig og nogle venner – disse billeder er de bedste, hvor jeg ikke skøjter rundt (haha). Derudover fik jeg også taget lidt billeder fra de forskellige ‘koncerter’, blandt andet Infernal og Dúné – som begge var helthelt fantastiske!

3 tanker om "Open Air 2013"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  3. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *