Aalborgtur

Ligesom sidste år har Tanni og jeg været i Aalborg igen i nogle dage. Vi tog afsted i søndags og vi er så lige kommet hjem nu her for en times tid siden. Vejret har været helt fantastisk; faktisk har det været lige til den varme side (25-29grader alle dagene), men vi klager ikke! Vi havde en skide hyggelig tur.
Søndag aften spiste vi aftensmad hos Tannis bedstefar. Mandag brugte vi i Aalborg by, hvor vi brugte en masse penge. Vejret var så skønt, så da vi havde shoppet satte vi os ved havnen, inden vi spiste aftensmad udenfor hos Jensens Bøfhus. Tirsdag kom legebarnet frem i os og vi tog i Fårup Sommerland. Selvom det var stegende varmt, var det bare skide sjovt! Så blev det onsdag og vi skulle vende snuden hjemad igen., men vi tog lige et smut i IKEA først.

4 tanker om "Aalborgtur"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

  3. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *