Entréen

Så tænkte jeg at det blev tid til at vise vores entré frem. Vi er stort set færdige – det eneste vi egentlig mangler er, at der skal en anden lampe op end det rædsel der er derude (det var derude da vi overtog huset). Vi har bare ikke rigtig fundet ud af hvad der skal være derude endnu.
Som i kan se på billedet er det et meget lille rum – og derfor er det fantastisk, at der er et skab derude til vores overtøj så det ikke fylder i entréen. Vi har besluttet at der skulle så lidt som muligt derud; og det synes jeg faktisk er lykkedes ret godt – jeg kunne dog godt tænke mig at finde en skohylde af en art, som kunne hænge på væggen. Jeg har for at få bare lidt farve derude, malet et billede i farver og design som jeg ikke har prøvet før. Jeg vil gerne have en ramme på, men jeg kan ikke beslutte mig om den skal være hvid, sort eller sølv. Hvad synes du? (lærredet er skævt, så der bliver nødt til at komme en ramme på).

9 tanker om "Entréen"

  1. Christina

    Ja, det var nemlig også min bekymring – om hvid ville blive for hvidt. Jeg har fået fat i en ramme; så i skal snart få af se hvordan det endte med at se ud 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *