En lille GiveAway!

DER ER FUNDET EN VINDER! SE HVEM DER VANDT HER.

Som lovet kommer der her en lille sommer GiveAway! Jeg har selv nogle af stjerne hos Smyksak og jeg synes bestemt også i skal have muligheden for at få jeres egne! Derfor har jeg i samarbejde med Smyksak fået lov til at give mine dejlige læsere muligheden for at vinde 2 valgfrie øreringe fra hendes shop!
Her er de flotteflotte farver som i har mulighed for at vælge imellem:

Du kan vinde: Du har mulighed for at vinde 2 stk. mini stjerne-øreringe fra Smyksak. Farverne er efter eget valg.Det du skal gøre for at deltage er:

 • Synes godt om Smyksaks facebookside.
 • Skrive en kommentar til dette indlæg; hvor du skriver hvilke 2 farver øreringe du gerne ville vinde. Farverne kan du se lige ovenfor.
 • I kommentaren skal du huske at skrive dit navn og din mailadresse. Hvis din mail ikke er noteret, er du ikke med i konkurrencen!
Du kan deltage indtil mandag d. 29. juli kl. 18.00!
Vinderen vil blive fundet og offentliggjort umiddelbart efter.

31 tanker om "En lille GiveAway!"

 1. laesehestendks

  Åh hvor er er de smukke! Og hvor er du ond at man skal vælge to farver. Når man kunne bruge mindst 5-6 farver af dem. Meen efter at havde kigget på dem vil, jeg blive mega glad, hvis jeg vandt et par i mint på første række, og de lilla på 3 nederste række.

  Håber at jeg vinder dem!

  // Marie – mabrsa@live.dk

  Svar
 2. laesehestendks

  Åh hvor er er de smukke! Og hvor er du ond at man skal vælge to farver. Når man kunne bruge mindst 5-6 farver af dem. Meen efter at havde kigget på dem vil, jeg blive mega glad, hvis jeg vandt et par i mint på første række, og de lilla på 3 nederste række.

  Håber at jeg vinder dem!

  // Marie – mabrsa@live.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *