En hyggelig aften

Igår havde jeg besøg af nogle af de skønneste kollegaer. Jeg havde inviteret dem herhjem til noget ‘se vores nye hus’/’jeg har snart sidste dag i børnehaven’-hygge – og det var virkelig også hyggeligt! Jeg ville ønske jeg kunne vise jer en masse billeder, men jeg fik faktisk ikke rigtig taget nogle. De havde været så søde at tage gave med; og jeg synes virkelig det var nogle skønne gaver. Jeg fik 3 krus, hvor der står EAT og et viskestykke.
Vi startede ud med lidt mad, hvor jeg havde lavet ovnstegt kylling med pikantost og bacon. Dertil var der salat og frisk pasta. Til dessert havde jeg købt is og en masse frugt. Det var egentlig planen at vi skulle grille, men vejret var bare så varierende at jeg ikke turde løbe an på at det ikke ville regne. Så istedet havde jeg fundet på noget, hvor jeg ikke skulle stå i køkkenet hele tiden – det her mad kunne jo næsten passe sig selv.
Men det var som sagt super hyggeligt! Man kommer hinanden ved på en anden måde, end når man er på arbejde. Vi fik grinet højlydt, skrålet med på ‘gode gamle sange’ og alt mulig andet. Det burde man virkelig gøre noget oftere. Gud, hvor kommer jeg til at savne de mennesker!

2 tanker om "En hyggelig aften"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *