Smykker fra Smyksak

Jeg har fået nye øreringe – er de ikke bare fine? Nu er det ikke ligefrem fordi jeg mangler øreringe, men da jeg så disse hos Smyksak blev jeg altså nødt til at have nogle – jeg er helt vild med farverne! Desværre blev billederne ikke så gode, så man kan ikke se at det er neon pink og orange (jeg prøver lige på et tidspunkt at tage nogle bedre billeder).
I aften regner jeg med at tage kreolerne på – de kunne passe godt til det outfit jeg har i tankerne. Jeg får nogle dejlige mennesker på besøg til noget mad og hygge. Jeg glæder mig rigtig meget! Det er kollegaerne der kommer både for at se vores nye hus, men også lidt for at sige farvel (jeg har sidste dag i børnehaven på fredag).

Jeg har derudover fået lov til at give jer muligheden for at vinde nogle af Smyksaks øreringe. Hold derfor øje med bloggen i løbet af weekenden, hvor jeg vil sætte en GiveAway igang!

Dette er ikke et sponsoreret indlæg!
Jeg deler bare min mening med jer.

En tanke om "Smykker fra Smyksak"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *