Æggekage – lige til madpakken

Da jeg jo ikke spiser brød så ofte, har jeg været nødt til at finde alternativer – og dette er helt bestemt en af mine favoritter. Jeg plejer at lune dem inden jeg skal spise dem, men de kan sagtens spises kolde også. Udover at de smager godt, så er de også super nemme at lave; så derfor får i lige en hurtig opskrift her. Det smarte ved de her er jo, at man kan tilføje alt det man har lyst til – jeg variere også fyldet fra gang til gang.
Ingredienser (til 12stk):
 • 6 æg
 • 1 mozzarella ost
 • 2 skiver mellemlageret ost (det er egentlig bare for at give det lidt mere smag)
 • 3 revne gulerødder
 • 1 pk. kyllingetern
 • salt og peber
 • Men husk man kan jo tilføje alt det man lige har lyst til
Fremgangsmåde:
Det hele røres sammen og kommes i silikone muffinsforme. Forvarm ovnen på 175grader (varm luft). Når ovnen er varm, så kommes muffinsene i ovnen i cirka 12-15minutter, men hold øje med dem; de er færdige, når de er lidt gyldne.

6 tanker om "Æggekage – lige til madpakken"

 1. Mia

  Fin idé! Jeg prøver nemlig også at holde mig fra brød!
  Skal jeg helt sikkert prøve snart 🙂

  eslublog.blogspot.se

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *