Sommer, sol og søndag

Jeg skrev jo egentlig i det tidligere indlæg, at jeg ville gøre soveværelset færdig idag. Det er jo helt fantastisk at sommeren (endelig) er kommet. Godt nok var jeg også ude i haven igår så jeg er godt solbrændt og øm, men jeg skulle da lige lidt ud idag også.
I istedet for at ordne soveværelset, tog jeg et tæppe med ud og læste en smule. Jeg er begyndt på Crossfire-trilogien igen; jeg købte den sidste bog i trilogien og vil lige læse de to første igen – de bliver bare ved med at være gode! Da det blev alt alt for varmt for mig at ligge der, besluttede jeg mig for at male tallerkenrækken færdig. Da jeg havde malet den, begyndte jeg på et lille maleprojekt som jeg har vist på instagram (og som jeg nok skal lave et indlæg om) – hvordan det ender ud aner jeg ikke, men jeg fortsætter og håber på det bedste. Jeg har nemlig en idé i hovedet om hvordan den skal se ud. Da jeg gjort det, tænkte jeg at det var dyrenes tur til at komme ud lidt; jeg ville ikke have dem ude for længe i den her varme, men jeg synes alligevel de skulle have lov til at lege lidt i vand og sådan i løbegården – og de nød det!
Nu sidder jeg så her inde i stuen, drikker iskoldt vand imens jeg spiser en masse vandmelon. Jeg tror jeg har fået sol nok for idag, så jeg vil holde mig lidt indenfor. Jeg håber på at kærestemanden er frisk på at grille i aften (når han kommer hjem fra 12timers arbejde – poor thing), for vejret er da ikke til andet idag? Og så tror jeg måske, at jeg vil se på det soveværelse i aften; jeg skal bare lidt bruge fars hjælp til at ordne nogle hylder, så må håbe på at han måske har lidt tid i aften.Hvad har du lavet i weekenden?

2 tanker om "Sommer, sol og søndag"

 1. Christina

  JAJAJAJAJAJA! *danser på bordene*
  Som jeg også skrev til dig er det en DEJLIG og GOD nyhed! 😀
  – så kan jeg læne mig tilbage og nyde bog 3, hehe. Nu jeg ved det ikke er slutningen. Tak for info 🙂

  Svar
 2. Eeyorenyk

  Bare til info, inden du skuffes over slutningen – Det er ikke en triologi længere, men fortsætter i mindst ét bind endnu. 🙂 Jeg har ikke selv læst 3eren, men jeg har ladet mig fortælle at det tydeligt kan mærkes på bogen, at hun har skrevet den uden at ville være færdig. 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *