IKEA køb

Mine forældre har været på ferie sidste uge og da de en dag tog i ikea, var de så søde at ringe og høre om vi skulle have lidt med (vi havde snakket lidt om det, inden de tog afsted). Jeg fik dem derfor lokket til at købe lidt forskelligt med hjem til os – så nu kan soveværelset rent faktisk blive færdigt. Yay!
Jeg fik dem til at købe natborde; jeg har sukket over dem rigtig længe for jeg synes de er så flotte og simple. Claus havde sagt at vi kunne købe dem når vi flyttede og det er vi jo nu. De er dog lidt større end jeg havde regnet med, men jeg er sikker på at det nok skal gå. Indtil soveværelset skal der også billedhylder op – så sådanne 3 købte de også. jeg vil have dem til at hænge over sengen og så skal de jo gerne være samme længde som sengen er bred (ca 150cm), så derfor skulle jeg have fat i 3. Derudover fik jeg også en lampe, som jeg sukkede over sidste gang vi var i ikea. Jeg synes simpelthen den er så fin – og den har nogle skønne farver, så det er rigtig godt ind til stuen. Vores stue er nemlig meget hvid i hvid, så jeg forsøger at få sneget nogle farver ind hist og pist. Det er også derfor jeg har købt en turkis ramme, hvori der skal et citat eller noget i.
Her er links til de forskellige ting

 

Jeg regner med at gøre soveværelset færdigt idag; hylderne skal lige op og sådan lidt. Jeg skal nok lige lave et indlæg om det når jeg er færdig, så i kan se hvordan vores soveværelse ser ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *