Projekt “nu-skal-de-håndtag-væk”!

Nu gider jeg ikke udskyde det længere! Jeg har sagt det før her på bloggen (faktisk har jeg sagt det en del gange), men nu må der altså ske noget! I tænker sikkert ‘hvad er anerledes denne gang frem for sidste gang’, og det kan jeg ikke svare på. Men jeg vil, jeg vil virkelig gerne! Jeg har en plan om at have fokus på min mave og på de skide håndtag. Det skal væk – det hele! Jeg mangler stadig cirka 5-7kg, for at være nede på den vægt jeg gerne vil. Jeg ville elske hvis de kilo kunne forsvinde fra maveområdet – det ville være helt fantastisk!

Jeg er hoppet på en planke-challenge og det er freaking hårdt! Jeg har hørt at det skulle være godt for de områder jeg gerne vil arbejde på, men puh. Dem af jer der følger mig på instagram (hvor jeg hedder frkstubba – følg mig endelig), kan så småt følge med i de 30 dage jeg er igang. Jeg er begyndt at løbe igen, men pga. min ømme hofte må jeg starte stille og roligt op. Jeg har derudover fået købt mig både en hulahopring og et sjippetov – og selvom Claus har sagt at jeg aldrig får det brugt, vil jeg altså bevise at selvfølgelig gør jeg det!

Jeg overvejer også at melde mig ind i det fitness center som er her i nærheden, men jeg skal lige tænke det igennem. De sidste par gange jeg har meldt mig ind i et fitnesscenter har jeg ikke rigtig fået det brugt som jeg gerne ville. Jeg synes dog at de har nogle spændende hold og at mulighederne er gode derude – men 300kr i måneden er altså også en slat penge.

En tanke om "Projekt “nu-skal-de-håndtag-væk”!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *