Just one of those days ..

Seriøst! Den her dag må meget gerne snart være overstået; jeg har ganske simpelt været uheldig lige siden jeg vågnede. Kender i de dage? Uf, jeg hader dem. Gudskefuckinglov at det ikke er alle dage der er sådan her!
 • Først stod jeg op og ville bare lige skylle håret på badeværelset. Det resulterede så i at badeværelset kom til at sejle i vand. Hvordan jeg har præsteret det aner jeg virkelig ikke.. Jeg skulle jo bare vaske mit hår.
 • Så spiste jeg morgenmad med kæresten og det var super hyggeligt. Men jeg glemte lige pludselig tiden og måtte skynde mig at blive færdig.
 • Jeg tog regntøj på, for det pisser jo ned idag. Det sorte regntøj var jo – sjovt nok – ude i børnehaven, så jeg måtte tage reserve-regntøjet på. Just my luck!
 • Jeg sætter mig på min cykel og kører afsted mod børnehaven. Finder så ud af at mit lortedæk er fladt, så det var op ad bakke hele vejen. Så ikke nok med at jeg skulle cykle i pisregnvejr – jeg skulle også lige cykle med et fladt dæk. Great.
 • Da jeg kommer ud i børnehaven finder jeg så ud af at mine regnbukser fandme ikke var tætte! Hvad sker der?! Så jeg kunne se frem til en arbejdsdag i våde leggings. Jeg havde jo – typisk nok – lige taget mit ekstratøj med hjem igår, men ikke fået noget nyt med.
 • Da vi så har spist vores madpakker i børnehaven, skal jeg rydde op efter børnene (altså de rydder selvfølgelig selv deres kopper osv. op, men jeg skulle komme det i opvaskeren). Selvfølgelig får jeg flået kopper ned på gulvet, som jo (selvfølgelig) går i en milliard stykker. Så kunne jeg jo passende lige feje samtidig. Hmf.
 • Så kommer jeg hjem og kæresten fortæller, at der er kommet en pakke til mig fra ebay. Jeg bliver super glad, for jeg elsker pakker fra ebay! Jeg pakker den op og finder ud af, at det ikke engang er noget til mig selv, men noget jeg har bestilt for en anden. Øv!
Jeg undskylder for det ikke så positive indlæg, men ih altså. Det er næsten ligefør man har har lyst til at sætte sig ned og tude, men det hjælper bare ikke rigtig på noget. Så nu tillader jeg mig altså at gå i seng og håbe på at Claus har lavet aftensmad til senere og at aftenen går hurtig! Måske se noget New Girl og spise nogle grove chokoladekiks; det må man nemlig gerne når man har en rigtig røvdag!
Hvad plejer i at gøre, når i har en rigtig øv-dag?

4 tanker om "Just one of those days .."

 1. Line Find-Andersen

  Frygt ikke, forleden lavede jeg en række meget værre ting:

  * Var ved at pisse i badekarret i stedet for på toilet (how de what de how?). Yes, jeg var MEGET træt.
  * Børstede tænder i hundetandpastaen (eeeeeeeeew!! Stiller ALDRIG mere tuberne i samme glas).
  * Blev blokeret af Google+, der påstod Find-Andersen ikke var mit eget navn (ahmen altså!).
  * Fik et styks maine coon med verdens største lort i pelsen ind (HVORFOR lige katten med lang pels?). Måtte vaske hende i ISKOLDT vand (en bloddoner mister ikke så meget blod, som det bad kostede mig!).

  Endte med at blive helt jaloux på lillebror, der låste sig ude efter en lang arbejdsdag, fordi han – ret beset – havde mere grund til at brokke sig. c”,)

  Fik så ondt af mig selv, at jeg guffede en kæmpe pose karameller, der både smagte ad h… til og var udløbet. Rendte efterfølgende på lokum hele natten.

  – Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk

  Svar
 2. Eeyorenyk

  Jeg plejer at grave mig ned under dynen med en film, chokolade og sodavand. Og så ellers forsøge at glemme alt om den verden der venter udenfor mine vægge. :S

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *