Jordbær/rabarber bedet

Vi har været igang i haven – og nu begynder det faktisk at ligne noget! Vi har fået lagt sten om de fleste bede, så der mangler ikke så meget mere endnu. Nu skal det græs vi har sået altså bare vokse lidt hurtigere, så vi også kan få en flot flot græsplæne!
Jeg er endelig blevet så godt som færdig med mit rabarber/jordbær bed. Jeg lavede bedet færdig i sidste uge, men det er først idag at jeg har fået flyttet de ‘skovjordbær’ (hedder de det?) som stod i forhaven; jeg ville ligesom gerne have det samlet. Og se engang.. Der er simpelthen jordbær på vej! Jeg synes det er lidt spændende, at jeg har kunne holde liv i dem – og jeg glæder mig til at smage på dem! Jeg håber på at de bliver større og gode, men nu må vi se. Jeg har jo flyttet jordbærene imens der var bær på, så det er jo ikke helt sikkert at de overlever. Men jeg håber!
Rabarberne derimod ser lidt sørgelige ud. Jeg havde plukket dem inden jeg flyttede dem, så de skal lige have mulighed for at vokse igen. Og hold da op, de havde nogle vilde rødder – forhåbentlig fik jeg alle rødderne med, men det var jo helt vildt så store de var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *