Hjemmelavet koldskål

Til morgenmad idag fik vi hjemmelavet koldskål. Det er ikke noget vi normalt får til morgenmad, men vi stod så sent om at vi lige så godt kunne slå morgenmad og middagsmad sammen. Og så havde jeg simpelthen sådan en lyst til koldskål, så det fiksede jeg lige.
Opskriften er utrolig simpel, men nu får i den lige alligevel:
  • 1 liter kernemælk
  • 1 liter tykmælk
  • Ca 4-5 spiseskeer sukker
  • Ca 1-2 spiseskeer vanillesukker
Alle ingredienserne blandes og røres godt sammen. Jeg smager altid til undervejs omkring sukkermængden. Jeg synes det er en smagssag om hvor meget sukker der skal i; nogle kan lide koldskålen sød og nogle kan ikke. Når det hele er blandet sammen og smagt til, sættes det på køl i cirka en halv time inden det spise – og det smager fantastisk! Man kan selvfølgelig også bruge jordbær til istedet for kammerjunker.Hvordan laver i jeres koldskål?

4 tanker om "Hjemmelavet koldskål"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *