Sofahjørnet

Claus og jeg aftalte, at når vi flyttede ind i huset ville vi ikke have vores sofa med ind i stuen. Den skulle stå i kælderen i et forsøg på at lave et herreværelse (engang). Derfor har vi taget den ene af vores sækkestole og vores chaiselong i brug; en løsning som vi umiddelbart tænkte var rigtig god. Men efter at have brugt sækkestolen i en uge, må jeg altså sige stop! Jeg får simpelthen så ondt i hele kroppen af at ligge på den og ‘slappe af’.
Derfor blev vi enige om, at nu måtte vi vidst hellere få købt os en sofa. Vi havde en idé til hvordan sofaen skulle se ud (og hvilken det skulle være), så vi tog derfor i idémøbler. De havde selvfølgelig ikke sofaen hjemme. Jeg må dog indrømme, at jeg blev noget overrasket da ekspedienten fortalte os, at vores sofa var færdig om 10-12 uger! Jeg havde måske regnet med en måneds tid, men 10-12 freaking uger!? Altså, jeg kan da ikke lade være med at undre mig over om de først skal ud og fælde træerne eller hvad? Men vi accepterede ventetiden, så nu får vi nyt sofa-arrangement om 10-12 uger.
Men hvis vi skal vente 3 måneder på at få vores nye sofa, så var vi altså nødt til at gøre noget andet end bruge sækkestolene. Så vi knoklede sofaen op af kælderen og den har nu fået plads i stuen indtil vi får den nye sofa. Det fungere okay, selvom den bare er alt alt for stor, men det er altså meget bedre at sidde i den gamle sofa end det er at sidde i sækkestolen!
Sofaen vi har valgt at købe er en stor 3-persons. Da vores stue ikke er så stor, har vi valgt at det ikke skal være en stor flyder som tager alt fokus i rummet. Den er i sort stof og er bare SUPER fin! Dertil har vi så købt en 1-persons også (altså en lænestol). Jeg er helt sikker på at det kommer til at se super godt ud, når det engang kommer på plads – og jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *